Meteen naar de inhoud

Adult Dance Mix

Dansen en lol hebben 

Adult Dance Mix is een dansgroep voor volwassenen van 21 jaar en ouder. Je maakt hier kennis met allerlei dansstijlen; van hiphop tot modern, van jazz tot salsa. Het maakt niet uit of je een beginnend danser bent of al een aantal jaren ervaring hebt: iedereen is welkom. Wij zien het als een heerlijk sportuurtje waarbij wij gezellig met elkaar dansen en lol hebben.

Zo ziet een les er uit

We beginnen de les met een kort rondje hoe iedereen erbij zit. Als je voor een proefles komt is dit het moment waarop er wordt kennisgemaakt. Vervolgens doen we een warming-up. Soms is deze kort en gaan we snel door naar de choreo en soms maken we er een heerlijk zumba halfuurtje van. Bij een wat uitgebreidere warming-up doen we wat simpele dansjes die iedereen na een paar lessen volop mee kan dansen en nog wat krachtoefeningen, om het dansen uiteindelijk gemakkelijker te maken.

Het laatste halfuur richten we ons op het leren van een choreo. We zijn telkens een paar weken achter elkaar bezig met een bepaalde stijl. Zo focussen we ons voor een paar weken op modern, dan weer een paar weken op hiphop enzovoort. Om ons lichaam weer tot rust te laten komen sluiten we elke les af met een cooling down. Vind jij het belangrijk om plezier te hebben in dans en heb je zin om verschillende stijlen te verkennen? Dan ben je van harte welkom voor een proefles!

Optredens

Naast de reguliere danslessen die je volgt, zijn optredens ook een onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen één of meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je danst, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw danslessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. 

Praktische informatie

Iedereen van 21 jaar en ouder kan meedoen! Je hebt geen ervaring nodig.

Check ons lesrooster voor de lestijden per locatie.

We hebben geen specifieke kledingeisen. Trek kleding aan waar je lekker in kunt bewegen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.