Ga naar de inhoud

Choreografiewedstrijd - 25 maart

Moderne dansles in Zwolle

Traditiegetrouw organiseren wij ook dit jaar de choreografiewedstrijd. Lijkt het je tof om zelf een dans te maken en deze te laten zien aan een vakkundige jury? Dan is dit je kans! Er is ook een leuke prijs aan verbonden. Als je de wedstrijd wint, mag je jouw eigen choreografie laten zien op de eindvoorstelling van Dancing Devotion.

Wacht niet langer en ga aan de slag! Je mag in je eentje, in een duo of in een groepje van drie deelnemen aan de wedstrijd. Omdat de winnende choreografie een plek krijgt in de eindvoorstelling, mag je jouw dans maken aan de hand van het thema van dit jaar: seasons (seizoenen).

Deelnemen aan de choreografiewedstrijd daagt je uit om te groeien in andere dansvaardigheden dan waar je normaal tijdens de les aan werkt. Je gaat werken aan je creativiteit en het ontwikkelen van je eigen stijl. Nadat je je choreo hebt laten zien aan de jury, ontvang je opbouwende feedback. Een mooie gelegenheid dus om verder te groeien als danser!

Praktische informatie๐Ÿ‘‡

Datum: 25 maart 2023
Tijd: 9.30 โ€“ 12:00
Locatie: Danszaal Zwolle (Grote Voort 10, 8041AM Zwolle)
Kosten: โ‚ฌ5,- de kosten worden verwerkt in de maandelijkse factuur.

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Kom auditie doen!

Audities Dancing Devotion Doe auditie voor onze wedstrijd teams! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป โœจ Kan jij goed dansen en wil je deelnemen aan wedstrijden? Meld je aan voor

Lees verder ยป

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.