Meteen naar de inhoud

Choreografiewedstrijd - 25 maart

Traditiegetrouw organiseren wij ook dit jaar de choreografiewedstrijd. Lijkt het je tof om zelf een dans te maken en deze te laten zien aan een vakkundige jury? Dan is dit je kans! Er is ook een leuke prijs aan verbonden. Als je de wedstrijd wint, mag je jouw eigen choreografie laten zien op de eindvoorstelling van Dancing Devotion.

Wacht niet langer en ga aan de slag! Je mag in je eentje, in een duo of in een groepje van drie deelnemen aan de wedstrijd. Omdat de winnende choreografie een plek krijgt in de eindvoorstelling, mag je jouw dans maken aan de hand van het thema van dit jaar: seasons (seizoenen).

Deelnemen aan de choreografiewedstrijd daagt je uit om te groeien in andere dansvaardigheden dan waar je normaal tijdens de les aan werkt. Je gaat werken aan je creativiteit en het ontwikkelen van je eigen stijl. Nadat je je choreo hebt laten zien aan de jury, ontvang je opbouwende feedback. Een mooie gelegenheid dus om verder te groeien als danser!

Praktische informatie👇

Datum: 25 maart 2023
Tijd: 9.30 – 12:00
Locatie: Danszaal Zwolle (Grote Voort 10, 8041AM Zwolle)
Kosten: €5,- de kosten worden verwerkt in de maandelijkse factuur.

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Nieuwjaarsactie

Nieuwjaarsactie Gelukkig nieuwjaar  Om 2023 goed te beginnen, hebben we ook dit jaar een nieuwjaarsactie. Als jij je in januari inschrijft voor dansles, krijg je

Lees verder »

Kledingmarkt Dancing Devotion

Kledingmarkt Op 10 december 2022 organiseert Dancing Devotion een kledingmarkt. Tijdens deze kledingmarkt kun je verschillende kledingstukken kopen voor slechts €10,- per stuk! Het maakt dus

Lees verder »