Ga naar de inhoud

Choreografiewedstrijd

maart 2024

Traditiegetrouw organiseren wij elk jaar de choreografiewedstrijd. Lijkt het je tof om zelf een dans te maken en deze te laten zien aan een vakkundige jury? Dan is dit je kans! Er is ook een leuke prijs aan verbonden. Als je de wedstrijd wint, mag je jouw eigen choreografie laten zien op de eindvoorstelling van Dancing Devotion. Je mag in je eentje, in een duo of in een groepje van drie deelnemen aan de wedstrijd. 

Deelnemen aan de choreografiewedstrijd daagt je uit om te groeien in andere dansvaardigheden dan waar je normaal tijdens de les aan werkt. Je gaat werken aan je creativiteit en het ontwikkelen van je eigen stijl. Nadat je je choreo hebt laten zien aan de jury, ontvang je opbouwende feedback. Een mooie gelegenheid dus om verder te groeien als danser!

Praktische informatie

Iedereen die lid is bij Dancing Devotion kan meedoen! Als lid mag je iemand van buitenaf meenemen.

Datum: maart 2024
Tijd: nog niet bekend
Locatie: Danszaal Zwolle (Grote Voort 10, 8041AM Zwolle)

Meedoen kost €5,- per persoon.

Meld je hier aan

Je kan op dit moment niet aanmelden voor de choreografiewedstrijd.

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.