Ga naar de inhoud

Dansles in Zwolle en Hasselt

Welke dans past het beste bij jou?

Zoek

Dansles in Zwolle en Hasselt

Ben jij benieuwd of dansen iets is voor jou? Of wil je beter leren dansen? Neem eens een kijkje bij onze dansschool in Zwolle en Hasselt! Je kunt een gratis proefles doen om er zo achter te komen of dansen bij je past. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met dans. Dit doen we door een ruim aanbod danslessen voor kinderen en volwassenen, samen te werken met basisscholen en door het jaar heen diverse optredens te organiseren/mee te doen aan wedstrijden. We geloven er in dat dansen leuk moet zijn en daarom stellen wij altijd plezier centraal. Daarnaast richten wij ons op kwaliteit en wat de dansgroep wil leren.

Verschillende dansstijlen en niveau's

Bij Dancing Devotion vind je een breed aanbod danslessen in Zwolle en Hasselt. Zo bieden wij hiphop, ballet, moderne dans, kidsdance en Adult Dance Mix aan. Deze groepen hebben we in meerdere leeftijden, zodat er bijna altijd een groep is die bij jou past. Voor de gevorderde danser hebben we ook selectieteams, onze Company Teams. Deze wedstrijdteams doen geregeld mee aan wedstrijden! 

Danslessen in Zwolle

DANCECLINIC

29 april, 30 april en 1 mei van 14:00-17:00

In de meivakantie organiseren we een intensieve 3-daagse DANCECLINIC om een toffe modern choreo in te studeren! Deze dans zal ongeveer 10 minuten duren en ga je opvoeren tijdens de eindvoorstelling. Iedereen vanaf 10 jaar en ouder is welkom, lid of geen lid! Doe jij ook mee?