Ga naar de inhoud

Aanbiddingsdans in Zwolle

God aanbidden door te dansen

Zoek je een plek om je christelijk geloof en dans te combineren? Dan is dit het team voor jou! Tijdens deze lessen leer je hoe je jouw lichaam dat je van God hebt ontvangen kan inzetten om Hem te aanbidden. Je leert jouw lichaam kennen, jouw manier van bewegen en verschillende manieren om te dansen tot eer van Hem. Het beheersen van techniek is niet het doel van dit team, maar techniek zal worden gebruikt als middel om jou te helpen in het ontdekken van wie je bent als danser. Dit team is toegankelijk voor elk niveau. De dansstijl zal voornamelijk modern/jazz zijn, maar er is ook ruimte om je eigen dansstijl in te zetten en te ontwikkelen.

Opbouw van de les

De les begint met een rondje hoe iedereen erbij zit en met gebed. Vervolgens zorgen we ervoor dat je lichaam dansklaar is door middel van een warming-up. Als we opgewarmd zijn doen we verschillende oefeningen, zoals technieken of bewegingen aanleren, improvisatieoefeningen of leren we een choreo aan op christelijke muziek. Aan het einde van de les sluiten we af met een rustgevende coolingdown.

 Praktische informatie

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen aan aanbiddingsdans. We hebben geen leeftijdsgrenzen voor deze groep.

Onze dansschool zit in Zwolle, maar we willen ons met deze groep ook focussen op nabijliggende plaatsen zoals Hattem, Hasselt, Kampen en IJsselmuiden. In deze plaatsen wordt momenteel geen aanbiddingsdans aangeboden en we hopen dat geïnteresseerden uit deze plaatsen ook bij ons een fijne plek vinden. 

Check hier ons lesrooster.

Check onze tarieven hier.

We hebben geen specifieke kledingeisen. Draag kleding waar jij je lekker en vrij in kunt bewegen. Schoenen zijn niet nodig voor deze les.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.