Ga naar de inhoud

Dansles volwassenen Zwolle

Adult Dance Mix 

Adult Dance Mix is een dans voor volwassenen van 21 jaar en ouder. Je maakt hier kennis met allerlei dansstijlen; van hiphop tot modern, van jazz tot salsa. Het maakt niet uit of je een beginnend danser bent of al een aantal jaren ervaring hebt: iedereen is welkom. Wij zien het als een heerlijk sportuurtje waarbij wij gezellig met elkaar dansen en lol hebben. De groepen zijn onderverdeeld in 3 niveaus: beginners, intermediate en advanced. Hieronder wordt beschreven wat de verschillen zijn tussen de niveaus.

Heb je weinig tot geen danservaring en vind je het heerlijk om simpelweg te bewegen op muziek? Dan is beginners het niveau voor jou. Dit team is gericht op het plezier in dans. Tijdens de lessen worden er veel zumbadansjes gedaan, simpele dansjes op swingende muziek die elke les weer terugkomen. Zo leer je vanzelf de pasjes aan! Een klein deel van de les zal besteed worden aan het leren van simpele dansen in verschillende stijlen. Dit team zal niet gefocust zijn op optredens.

Heb je al wat danservaring opgedaan bijvoorbeeld als kind, in de sportschool of met behulp van YouTube? Pik je bewegingen redelijk snel op, hou je van dans als plezier maar wil je ook uitgedaagd worden? Dan is intermediate het niveau voor jou. Tijdens de lessen worden er regelmatig zumbadansjes gedaan als warming-up en om ons lekker in het zweet te werken. Ruim de helft van de les wordt besteed aan het leren van choreografieën in verschillende stijlen. Deze groep werkt ook toe naar de eindvoorstelling.

Heb je al veel danservaring, of pik je dans gewoon erg snel op en heb je behoefte aan uitdaging? Dan is advanced het niveau voor jou. Tijdens de lessen wordt er vooral aandacht besteed aan het leren van meer ingewikkelde choreografieën in verschillende stijlen en ook aan andere dansvaardigheden zoals technieken, improvisatie en zelf choreografieën maken. Tijdens het jaar zullen er een aantal blokken zijn waarin gastdocenten een aantal lessen in hun expertise les zullen geven. Op die manier krijg je een breed en uitdagend pakket aangeboden. Deze groep werkt in ieder geval toe naar de eindvoorstelling en wellicht nog naar een ander optreden gedurende het jaar.

Twijfel je tussen de niveaus? Schrijf je dan in voor een proefles voor de twee niveaus waar je tussen twijfelt. Jij en de docent kunnen na je proeflessen samen bekijken welk niveau het beste bij je past.

Praktische informatie

Iedereen van 21 jaar en ouder kan meedoen! We hebben drie groepen voor niveauverschil: beginner, intermediate en advanced.

Check ons lesrooster voor de lestijden per locatie.

We hebben geen specifieke kledingeisen. Trek kleding aan waar je lekker in kunt bewegen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.