Ga naar de inhoud

Selectieteams dans in Zwolle

Selectiegroepen

Naast onze reguliere groepen hebben wij ook selectiegroepen of demoteams; onze Company teams. Je kunt als gevorderde danser doorstromen naar onze selectieteams voor hiphop of moderne dans! Je traint in onze Company teams twee uur per week, je doet mee aan wedstrijden en optredens en je wordt omringd met gemotiveerde dansers en docenten. 

Meer uitdaging

Wil je meer uitdaging dan wat je krijgt in de reguliere teams? Wil je graag optredens en wedstrijden doen en daarin groeien als een performer/danser? Dan is een selectieteam iets voor jou. Meld je aan voor de auditie voor deze teams en ga de uitdaging aan.

Optredens

Naast de reguliere danslessen die je volgt, zijn optredens ook een onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen één of meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je danst, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw danslessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. 

Praktische informatie

Als je mee wil doen aan de company teams dien je auditie te doen. Deze audities vinden plaats aan het begin van het seizoen. 

Check ons lesrooster voor de lestijden per locatie.

Check onze tarieven hier.

Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.