Meteen naar de inhoud

Hip-Hop

Hip-Hop dansles

Hip-Hop, Streetdance, Urban… Hoe je het ook wilt noemen: deze stoere dansstijl is razend populair! Wat ontstaan is als een buitengewone dansstijl in New York in de jaren ’70 is het nu over de hele wereld te vinden. Ook bij Dancing Devotion. In onze hip-hop lessen in Zwolle en omgeving leren onze dansers alles over hip-hop en de verschillende stijlen die daarin vallen. Denk aan popping, locking, old-school, house… Kom je bij ons dansen?

Zo ziet je les eruit

We beginnen altijd met een rondje hoe het gaat en meestal een gekke vraag van de dag! Vervolgens, doen we een warming up om al je spieren warm, soepel en los te krijgen. Tijdens de warming up kom je al helemaal in de groove! In de rest van de les werken we aan toffe hip-hop choreo’s, freestyle en soms aan choreo van jou als leerling. We leren hip-hop technieken kennen en de les staat natuurlijk in het teken van veel dansen. Om alle spieren goed te laten ontspannen en herstellen, sluiten we de les af met een cooling down. We strekken en rekken alle inspanning van de les eruit.

Optredens

Naast de reguliere danslessen die je volgt, zijn optredens ook een onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen één of meerdere optredens georganiseerd. Aan het einde van het jaar vindt altijd het eindoptreden plaats. Het maakt niet uit welk niveau je danst, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw danslessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. 

Praktische informatie

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen aan Hip-Hop. We hebben meerdere leeftijdsgroepen. Check het lesrooster om het actuele aanbod per locatie te zien.

Hip-Hop draait vooral om jezelf zijn! Dus draag vooral waar jij je goed in voelt. Belangrijk is wel dat je sportkleding draagt waarin je makkelijk kan bewegen. Spijkerbroeken zijn niet toegestaan 😉

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.