Ga naar de inhoud

Inschrijven voor dansles

Te gek dat je je in gaat schrijven voor dansles! Heb je al een proefles gevolgd? Dan kun je je direct inschrijven voor dansles door het formulier hieronder in te vullen. Nog geen proefles gevolgd? Vraag er eerst eentje aan voordat je je inschrijft. Tijdens de proefles maak je kennis met onze docent, mededansers en locatie. Na de proefles kun je beslissen of jij je daarbij wilt aansluiten! Klik hier om een proefles aan te vragen.

Inschrijfformulier Dancing devotion

Over de dansles

Persoonsgegevens

Dit mailadres wordt gebruikt voor administratieve doeleinden en mededelingen.

Betaalwijze

Klik hier om meer te lezen over Kindloket Zwolle en of jij recht hebt op vergoeding.
Heb je al een aanvraag gedaan bij Kindloket Zwolle
Je dient eerst een aanvraag te doen bij Kindloket Zwolle voordat je kunt starten met dansles. Klik hier om meer te lezen over de regeling en om de aanvraag te starten.

Wil je in de tussentijd toch starten met dansles? Kies er dan voor om hierboven 'Via een doorlopende SEPA-machtiging i.c.m. Kindloket Zwolle' aan te klikken en de eerste danslessen zelf te betalen.

Door het aanvinken van deze machtiging geef je toestemming aan
> Dancing Devotion om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het lesgeld van jouw rekening af te schrijven en
> jouw bank om doorlopend een bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Dancing Devotion.

Het kenmerk en incassant-ID vind je terug op jouw facturen. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Spelregels

Onze spelregels zijn onze algemene voorwaarden. Belangrijk! We vragen commitment voor een heel seizoen, zodat we de continuïteit van de groepen kunnen waarborgen. Lees hier meer over in onze spelregels.

Klik hier om de spelregels te lezen.

Algemeen

Hoe heb je ons gevonden? (je kunt meerdere opties selecteren)
Als een bestaande leerling een nieuwe leerling aandraagt, krijgt de bestaande leerling een les gratis.