Meteen naar de inhoud

Moderne dans

Moderne dansles 

Moderne dans is een dansstijl die nog niet zo heel oud is. Waarbij klassiek ballet gaat om een statische houding en vaste posities, draait het bij modern juist om vrije bewegingen. Je kunt jezelf volledig laten gaan. In onze modern lessen in Zwolle en omgeving leren wij onze jonge dansers hoe je dans en expressie met elkaar kan combineren. Hoe je sterke en diepe verhalen kan vertellen in lichaamsbewegingen. Lijkt dit jou gaaf om ook te kunnen? Bekijk ons lesrooster hieronder en check welke lessen dichtbij jou in de buurt zitten!

Optredens

Naast de reguliere danslessen die je volgt, zijn optredens ook een onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen één of meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je danst, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw danslessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. 

Praktische informatie

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen aan Modern. We hebben meerdere leeftijdsgroepen. Check het lesrooster om het actuele aanbod per locatie te zien.

Check hier ons lesrooster.

Check onze tarieven hier.

We raden aan om strakke aansluitende kleding te dragen zodat de docent goed kan zien welke beweging je maakt. Een legging en een shirt (bij voorkeur zwart) zijn daarom een goede keuze. Je hebt geen schoenen nodig, op sokken of blote voeten kun je beter dansen!

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.