Ga naar de inhoud

Nieuw! Proefles ballet 4+

We hebben leuk nieuws! Vanaf 25 april gaan we van start met een gezamenlijke proefles voor Ballet 4+!

Ballet 4+ is dé place to be voor jonge dansers van 4 jaar tot ongeveer 6/7 jaar oud. Het is een speciaal ontworpen cursus om jouw kleintjes kennis te laten maken met de betoverende wereld van ballet, en ze de kans te geven om hun passie te laten groeien in een inspirerende omgeving.

Onder leiding van Erica Kamphorst, duiken we in de magische basisprincipes van ballet op een manier die allesbehalve saai is. Onze lessen zijn een feest van houding, techniek, coördinatie en expressie, allemaal verpakt in een sfeer waarin creativiteit en zelfvertrouwen tot bloei komen!

Dus, ouders en dansers-in-spé, noteer 25 april in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke danservaring! Klik op de button hieronder om een plekje te reserveren voor deze spetterende proefles.

🗓️ Wanneer: 25 april 16:15u 
🕒 Waar: Zwolle, Grote Voort 10 

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Kom auditie doen!

Audities Dancing Devotion Doe auditie voor onze wedstrijdteams! 💃🏻 ✨ Kan jij goed dansen en wil je deelnemen aan wedstrijden? Meld je aan voor onze

Lees verder »

Proeflesweek 9-13 september

Proeflesweek 9-13 september 2024 Proeflesaanvragen voor het seizoen 2023/2024 zijn gesloten! In de week van 9-13 september ben je weer van harte welkom om een

Lees verder »