Ga naar de inhoud

Nieuw! Proefles ballet 4+

We hebben leuk nieuws! Vanaf 25 april gaan we van start met een gezamenlijke proefles voor Ballet 4+!

Ballet 4+ is dé place to be voor jonge dansers van 4 jaar tot ongeveer 6/7 jaar oud. Het is een speciaal ontworpen cursus om jouw kleintjes kennis te laten maken met de betoverende wereld van ballet, en ze de kans te geven om hun passie te laten groeien in een inspirerende omgeving.

Onder leiding van Erica Kamphorst, duiken we in de magische basisprincipes van ballet op een manier die allesbehalve saai is. Onze lessen zijn een feest van houding, techniek, coördinatie en expressie, allemaal verpakt in een sfeer waarin creativiteit en zelfvertrouwen tot bloei komen!

Dus, ouders en dansers-in-spé, noteer 25 april in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke danservaring! Klik op de button hieronder om een plekje te reserveren voor deze spetterende proefles.

🗓️ Wanneer: 25 april 16:15u 
🕒 Waar: Zwolle, Grote Voort 10 

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

DANCECLINIC

Nieuw! DANCECLINIC In de meivakantie organiseren we een intensieve 3-daagse DANCECLINIC om een toffe modern choreo in te studeren! Deze dans zal ongeveer 10 minuten

Lees verder »

Proeflesweek 22-26 april

Proeflesweek 22-26 april 2024 Altijd al een dans lesje willen uitproberen? Dit is je kans! 1x per maand bieden we de mogelijkheid om proeflessen te

Lees verder »

DANCECLINIC

29 april, 30 april en 1 mei van 14:00-17:00

In de meivakantie organiseren we een intensieve 3-daagse DANCECLINIC om een toffe modern choreo in te studeren! Deze dans zal ongeveer 10 minuten duren en ga je opvoeren tijdens de eindvoorstelling. Iedereen vanaf 10 jaar en ouder is welkom, lid of geen lid! Doe jij ook mee?