Ga naar de inhoud

ON STAGE

Ben jij op zoek naar een tof dansoptreden of een leerzame workshop voor jouw event? Dan ben je bij Dancing Devotion ON STAGE aan het juiste adres! Onze dansers zijn enthousiast, vol passie en staan klaar om jouw event nog spectaculairder te maken met een prachtige dans.

Een passend optreden

We passen de dans jouw wensen. Op zoek naar iets stoers? Met een toffe hiphop dans zetten we echt een spectaculaire dans neer, waardoor we jouw event echt tot een feestje zullen maken. Een meer gevoelige dans in de moderne stijl is ook mogelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan een verhaal dans, waarmee onze dansers echt een boodschap overdragen aan de gasten. Onze 4 wedstrijdteams zijn hiervoor beschikbaar:

  • Company Urban Young
  • Company Urban Teenz
  • Company Urban
  • Company Academic

Op basis van de gewenste dans en de gewenste hoeveelheid dansers besluiten we welke teams we inzetten. 

Een voorbeeld zien van een van onze optredens? Kijk de video van ons optreden bij PEC Zwolle. Onze dansers inhuren voor jouw feest of event? Vul dan het formulier hierbeneden in.

 

Workshops

Op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor jouw event? Naast optredens bieden wij ook workshops aan. Onze eigen docenten geven de workshops en kunnen deze in verschillende stijlen geven, ook bieden we een workshop choreografieën maken aan.

Voor workshops bieden we een voorbereide warming up, een korte uitleg, een choreografie om aan te leren en een cooling down, ook bieden we een optreden voor bijvoorbeeld de ouders na afloop.

Specifieke wensen? Ook onze workshops worden volledig naar jouw wensen ingericht. Ons een leuke en leerzame workshop laten geven bij jouw event? Vul dan het formulier hierbeneden in.

Waarom bieden wij dit aan?

Dansen is onze passie, we houden van creativiteit en voor onze leerlingen is het een mooie kans om hun talent te tonen en ervaring op te doen. Wij kunnen zo onze leerlingen een ervaring bieden en zo ook jouw evenement nog spectaculairder maken door een stoere of juist emotionele dans.

We bepalen de prijs door te kijken naar de duur van het optreden of de workshop en de wensen qua choreografie.Onze diensten zijn volledig in te richten naar wens, hierdoor zijn ook onze prijzen maatwerk. Zo hebben wij een standaard choreografie die uitgevoerd kan worden. Deze choreografie valt aan te passen, ook zouden we een nieuwe choreografie kunnen maken naar wens. Ook hier is de prijs afhankelijk van.

ON STAGE boeken

ON STAGE boeken

Gegevens organisatie

Naam
Naam
voornaam
achternaam