Meteen naar de inhoud

Open lesweek

Benieuwd of dansen iets is voor jou? Ontdek het tijdens onze open lesweek! Dit is het perfecte moment om kennis te maken met onze docenten, lessen en locatie. Je kunt gratis meedoen met zoveel lessen als je wilt! Dus trek je danskleding aan en kom gezellig naar de open lesweek. Wij zorgen dat het een feestje wordt en dat er aan het einde van de les wat lekkers klaarstaat. Ook ouders zijn van harte welkom. Laat je even weten dat je komt? 

Wanneer is de open lesweek?
De open lesweek is van 23 januari tot en met 5 februari 2023 en je kan bij alle reguliere lessen meekijken. Klik hier om ons actuele lesrooster per locatie te bekijken.

Heb je een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje die misschien ook wel wil dansen? Neem hem of haar gezellig mee naar de open lesweek. 

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Kledingmarkt Dancing Devotion

Kledingmarkt Op 10 december 2022 organiseert Dancing Devotion een kledingmarkt. Tijdens deze kledingmarkt kun je verschillende kledingstukken kopen voor slechts €10,- per stuk! Het maakt dus

Lees verder »

Open lesweek

Open lesweek Benieuwd of dansen iets is voor jou? Ontdek het tijdens onze open lesweek! Dit is het perfecte moment om kennis te maken met

Lees verder »