Ga naar de inhoud

Open lesweek

Benieuwd of dansen iets is voor jou? Ontdek het tijdens onze open lesweek! Dit is het perfecte moment om kennis te maken met onze docenten, lessen en locatie. Je kunt gratis meedoen met zoveel lessen als je wilt! Dus trek je danskleding aan en kom gezellig naar de open lesweek. Wij zorgen dat het een feestje wordt en voor de jongsten staat er aan het einde van de les wat lekkers klaar. Ook ouders zijn van harte welkom.

Wanneer is de open lesweek?
De open lesweek is van 11 tot en met 16 september 2023 en je kan bij alle reguliere lessen meedoen. Klik hier om ons actuele lesrooster per locatie te bekijken. 

Heb je een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje die misschien ook wel wil dansen? Neem hem of haar gezellig mee naar de open lesweek. 

Kom je meedoen in Zwolle? Onze danszaal zit achterin het gebouw waardoor deze soms lastig te vinden is. Klik hier om een looproute naar de zaal te bekijken.

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Kledingmarkt Dancing Devotion

Kledingmarkt Op 10 december 2022 organiseert Dancing Devotion een kledingmarkt. Tijdens deze kledingmarkt kun je verschillende kledingstukken kopen voor slechts €10,- per stuk! Het maakt dus

Lees verder »

Open lesweek

Open lesweek Benieuwd of dansen iets is voor jou? Ontdek het tijdens onze open lesweek! Dit is het perfecte moment om kennis te maken met

Lees verder »

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.