Ga naar de inhoud

Over Dancing Devotion

Enthousiast, onderbouwd en creatief, dat is Dancing Devotion. Onze missie is om een goede balans te bieden tussen dansplezier en dansniveau. We werken met enthousiaste docenten die passie hebben voor hun vak. Zo hopen we samen op onze eigen plek iets moois bij te dragen aan het leven van elke leerling op zijn/haar eigen plek. Bovenal hopen wij natuurlijk heel veel lol te hebben met elkaar.

We dansen op liedjes van allerlei soorten artiesten, maar filteren hierbij wel op muziek waarbij aanstootgevende teksten in zitten. Voor dansers die graag bezig willen zijn met dans en het geloof bieden we sinds dit seizoen aanbiddingsdans aan.  Met onze normen en waarden willen we dat iedereen zich welkom voelt, we streven een positieve sfeer na tijdens de lessen en we hebben respect voor elkaar. 

Plezier

Dansen is leuk en dat staat bij ons altijd voorop. We vinden het belangrijk dat jij en je docent een goede klik hebben.

Eigen stijl

Elke danser is uniek en kan zich op verschillende manieren profileren en ontwikkelen.

Leerlijn

Om onze dansers naast dansplezier ook te onderbouwen met dansniveau, hebben wij een leerlijn ontwikkeld. Deze leerlijn bestaat uit technieken van verschillende dansstijlen

Een veilige leeromgeving

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je kunt leren in een veilige leeromgeving. Voordat een docent zijn eerste les bij ons mag geven, dient hij eerst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij ons in te leveren en daarnaast evalueren wij de lessen op regelmatige basis met elke docent.

Ondanks deze voorzorg kan het voorkomen dat iemand zich niet veilig voelt tijdens de lessen of in de dansschool. We hebben een vertrouwenspersoon bij Dancing Devotion waar je dan contact mee kunt opnemen. Dit is Suzanne van Bodegom. Klik op haar naam om meer over haar te lezen en om contact met haar op te nemen. Direct mailen kan ook via vertrouwenspersoon@grandescomusic.nl.

Wij vinden alle dansers even waardevol. Het gaat niet om prestatie maar om wie je bent als persoon. In onze lessen stimuleren wij onze dansers om elkaar te motiveren en te waarderen.