Ga naar de inhoud

Proeflesweek 22-26 april 2024

Altijd al een dans lesje willen uitproberen? Dit is je kans! 1x per maand bieden we de mogelijkheid om proeflessen te doen. Dit is het perfecte moment om kennis te maken met onze gepassioneerde docenten, diverse lessen en onze locaties.

Let op! Dit is de laatste proeflesweek van seizoen 2023-2024! Dit heeft ermee te maken dat we aan het oefenen zijn voor de eindvoorstelling. Voor jou als nieuwe leerling is dat niet representatief en voor de bestaande groep kan de choreografie niet meer worden aangepast. Voor ballet 4+ en aanbiddingsdans kun je nog wel in mei en juni een proefles doen. 

We horen graag van tevoren dat je komt. Meld jij je aan via de website? > https://dancingdevotion.nl/proefles/

🗓️ Wanneer: van 22-26 april 2024
🕒 Waar: Zwolle en Hasselt, bekijk ons actuele lesrooster per locatie op onze website

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

DANCECLINIC

Nieuw! DANCECLINIC In de meivakantie organiseren we een intensieve 3-daagse DANCECLINIC om een toffe modern choreo in te studeren! Deze dans zal ongeveer 10 minuten

Lees verder »

DANCECLINIC

29 april, 30 april en 1 mei van 14:00-17:00

In de meivakantie organiseren we een intensieve 3-daagse DANCECLINIC om een toffe modern choreo in te studeren! Deze dans zal ongeveer 10 minuten duren en ga je opvoeren tijdens de eindvoorstelling. Iedereen vanaf 10 jaar en ouder is welkom, lid of geen lid! Doe jij ook mee?