Meteen naar de inhoud

Tarieven danslessen

Let op! Genoemde lesprijzen zijn exclusief BTW. De maandprijzen zijn gebaseerd op 38 lessen in het seizoen.

Praktische informatie

Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW. Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen 21% BTW bovenop de bovengenoemde lesprijzen, dit is wettelijk verplicht. Lees er meer over op de website van Rijksoverheid.

De prijzen per maand voor het komend jaar zijn gebaseerd op een seizoen van 38 lessen. Seizoen 2021-2022 telde 34 lessen, waardoor de maandprijs iets lager uitviel. De prijs per les is voor het komende seizoen gelijk aan het seizoen 2021-2022. 

We hebben 5 locaties waar we lesgeven. Check onze locaties hier. Het lesaanbod verschilt per locatie. Kijk in het lesrooster om per locatie het actuele aanbod te zien.

Ja, je betaalt €15,- inschrijfkosten.

Voor hiphop: doe (wijde) kleding aan waar je goed in kan dansen en wat lekker zit. Voor modern en ballet is het handig om danskleding aan te doen die goed aansluit. Zo heeft de docent duidelijk zicht op je lichaamshouding en kan hij/zij je zo goed mogelijk tips en tops geven.

Ja! Als je besluit extra lessen te volgen, krijg je 20% korting. Deze korting wordt berekend op de goedkoopste les(sen).

Dancing Devotion is gesloten op feestdagen en in vakanties. Kijk voor een overzicht in het jaaroverzicht.