Ga naar de inhoud

Tarieven danslessen

Onderstaande tarieven gelden voor seizoen 2023/2024. Het maandbedrag is gebaseerd op een seizoen van 40 lesweken.

  • Ballet 4+ €27,37 per maand
  • Dansers t/m 20 jaar €34,21 per maand
  • Dansers 21+ €41,39 per maand
  • Selectieteams t/m 20 jaar €52,63 per maand
  • Selectieteams 21+ €63,68 per maand

Praktische informatie

Ja, je betaalt €15,- inschrijfkosten.

Ja! Als je besluit extra lessen te volgen, krijg je 20% korting. Deze korting wordt berekend op de goedkoopste les(sen).

Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen 21% BTW bovenop de lesprijs, dit is wettelijk verplicht. Lees er meer over op de website van Rijksoverheid.

Ballet 4+ duurt 45 minuten, andere lessen duren 60 minuten.

Betaling van de danslessen gaat via een doorlopende SEPA-machtiging. Bij het inschrijven dien je toestemming te geven voor deze machtiging. We incasseren in 12 termijnen waardoor het lesgeld maandelijks wordt afgeschreven.

* We werken samen met Stichting Meedoen. In sommige gevallen kunnen zij een deel of de gehele kosten van de danslessen voor hun rekening nemen. Klik hier om meer te lezen over Stichting Meedoen en of jij recht hebt op vergoeding.

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.