Ga naar de inhoud

Anna Voogd

Anna Voogd

Ik ben Anna Voogd, ik dans bij het Company Urban team en ik geef les aan Adult Dance Mix in Zwolle.

Tijdens mijn kinderjaren heb ik fanatiek geturnd. Helaas moest ik hiermee stoppen vanwege een blessure. Ik hou van sporten dus ging verder kijken naar andere mogelijkheden en toen kwam ik op het idee om te gaan dansen!

Het fanatisme is niet gebleven bij turnen, maar is vanaf mijn 11e doorgezet bij dans. Ik heb voornamelijk hiphoplessen gevolgd, een aantal jaar modern en sinds vorig jaar ben ik ook begonnen met ballet. Sinds mijn 15e geef ik dansles. Ik heb veel kidsdance lessen gegeven, maar nu ga ik een nieuwe uitdaging aan: adult dance mix!

Ik heb zin om aan de slag te gaan met volwassenen die dans leuk vinden en hierin willen groeien. Zoals de naam al zegt geef ik een mix van stijlen gedurende het jaar. Ik vind het belangrijk iedereen tegemoet te komen, beginners en mensen die al ervaring hebben. Bij het eerste deel van de les staat plezier centraal. Samen lekker losgaan en zweten met simpele dansjes die vaker tijdens het jaar terugkomen. Bij het tweede deel gaan we aan de slag met uitdagendere choreografieën in verschillende stijlen. Plezier en uitdaging dus, dat bied ik je aan bij Adult Dance Mix. Kom je ook?