Ga naar de inhoud

Bram van Leeuwen

Mijn naam is Bram van Leeuwen en ik mag samen met Wouter leiding geven aan Dancing Devotion. Binnen Dancing Devotion ben ik verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en HRM. De afgelopen heb ik ervaring op mogen doen als cultureel ondernemer binnen de muziekschool Grandesco Music.

In 2012 ben ik begonnen met het geven van gitaarlessen, thuis bij mij op zolder. Al binnen een jaar liep het aantal aanmeldingen positief uit de hand. Toen ben ik begonnen met brainstormen over uitbreiding. Al gauw kwam het concept Popschool Grandesco bovendrijven. Na een jaar van voorbereidingen werden in 2014 de eerste lessen onder die naam gegeven. inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige muziekschool met een nieuwe naam: Grandesco Music.

In 2012 ben ik afgestudeerd als communicatieprofessional aan de Hogeschool Windesheim en in 2022 heb ik een post-HBO Effectief leiderschap succesvol mogen afronden.

Heb je een leuk idee of wil je samenwerken? Doe me vooral een berichtje!

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.