Ga naar de inhoud

Fleur Schekman

Fleur Schekman

Mijn naam is Fleur Schekman en ik geef hip-hoples bij dancing Devotion! Ik geef de hip-hoplessen in Zwolle en ik ben coach van het jongste hip-hop wedstrijdteam.

Het moment dat ik zelf begon met dansen weet ik nog heel erg goed! Ik keek naar een dansvoorstelling van mijn zus toen ik 7 jaar oud was en toen fluisterde ik tegen mijn moeder: ‘Mama… dit wil ik ook!’ Inmiddels ben ik 21 en ik ben nooit meer gestopt met dansen sinds toen!

Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk stijlen te ontdekken. Over de jaren heen heb ik heel veel hip-hoples gehad, maar ook ballet, showdance, zumba, modern, streetdance, vogue en nog veel meer! Naast dat ik zelf dansen het allerleukste vond, kreeg ik toen ik 17 was de kans om zelf docent te worden. Die kans heb ik natuurlijk meteen aangegrepen en ik mag me blijven door ontwikkelen bij Dancing Devotion!

Het allerbelangrijkste in mijn les vind ik: plezier, zelfvertrouwen en eigenheid! Elke danser is uniek en prachtig op een eigen bijzondere manier! Ik wil graag samen met mijn leerlingen werken aan een sterk team met elkaar en aan een sterke individuele danser. Dansen is kunst maken met je eigen lichaam, je bent dus al een kunstwerk op zich! In de les zorgen we dat je lichaam sterk wordt, dat je creatief leert denken en dat je je blijft ontwikkelen. We beginnen daarmee altijd vanuit jouw niveau, dus wie je bent of wat je doet, er zit altijd een danser in jou! Kom je snel meedansen?