Ga naar de inhoud

Lisa van Beek

Hallo, ik ben Lisa de Vries en ik geef het oudste urban selectieteam les bij dancing Devotion. Deze les geef ik in Zwolle. Daarnaast regel ik onder andere de evenementen binnen de dansschool.

Ik kon al eerder dansen dan lopen. Toen ik 3 jaar oud was hebben mijn ouders me op dansen gezet en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Dansen is mijn passie. In alle geluiden hoor ik een lied en daar wil ik op dansen. Zoals het geluid van een wasmachine of een oversteekplaats. Overal zie ik creativiteit in en wil ik me uitten in dansen. Wanneer ik verdriet heb of juist blij ben, ik uit het in dans. Veel dansstijlen vind ik leuk om te doen maar is mijn grootste passie toch echt urban/hiphop. Daarom train ik ook graag het selectieteam Company Urban!

Naast het doen van een opleiding dansdocent heb ik veel praktijkervaring mogen opdoen in het maken van choreografieën, het geven van lessen en het verzorgen van evenementen in het binnen en buitenland. Zo heb ik onder andere choreografieën mogen maken voor artiesten als Typhoon, Shonlock, LZ7, Britt Nicole, Roel van Velzen en voor het bezoek van de Koning aan Zwolle. Met mijn teams heb ik zoal mogen dansen op evenementen in het buitenland (Barcelona, Londen). En in Nederland zoals als het bevrijdingsfestival, de EO-jongerendag en Opwekking. Naast mooie grote optredens, zijn juist de kleine optredens ook speciaal. Dans is een taal en mijn passie is om mensen te kunnen verbinden en ze te raken met dans. Dit doe ik met mijn teams onder andere ook in kerken of voor goede doelen.

In mijn lessen staat het voorop dat je jezelf mag zijn, we zijn een familie en iedereen is belangrijk! We zijn ervoor elkaar in mooie en lastige momenten. Ik vindt het belangrijk dat je naast het ontwikkelen van je danstechnieken, je ook persoonlijk als danser ontwikkelt. Wat wil je uitstralen met dansen, wat is jouw manier van bewegen en hoe sta je onder andere op een podium. Daarnaast wordt je lekker gedrilled en uitgedaagd om steeds cleaner, creatiever en sterker te dansen.