Ga naar de inhoud

Nienke Visser

Hoi! Mijn naam is Nienke ik geef les aan het wedstrijdteam modern van Dancing Devotion. Ik ben begonnen met dansen als een heel klein meisje, ik ben meteen gestart op een vooropleiding Dans in Zwolle. Dit heb ik met super veel plezier gedaan, ik kreeg lessen zoals ballet, jazz, show, modern en tap dance. Na de vooropleiding ben ik de dans/musical opleiding gaan doen in Zwolle. Hier kreeg ik nog meer danslessen zoals bijvoorbeeld Broadway en hiphop. Ik merkte dat ik urban en hiphop ook erg leuk begon te vinden en ben hiphop lessen gaan volgen bij global dance in Amsterdam. Na de opleiding in Zwolle heb ik een tussen jaar gehad en ik ben nu weer begonnen met de dance academie in Arnhem. Dit om mij nog meer te ontwikkelen!

In mijn tweede jaar van de dans opleiding in Zwolle begon ik ook steeds meer zelf les te geven. Dit deed ik bij verschillende dansscholen. Ik vond en vind het nog steeds geweldig om andere mensen te inspireren met verschillende dans stijlen. Op gegeven moment ben ik bij dance Inc terecht gekomen en via dance Inc in aanraking gekomen met Dancing Devotion. Eerst heb ik veel kids dance en regulaire hiphop en modern lessen gegeven, en ben nu begonnen met de company teams.

Het mooie aan dansles geven vind ik het gevoel dat mensen zich veilig en fijn voelen in mijn les. Dat we hard en gemotiveerd bezig kunnen maar wel op een manier dat iedereen in zijn eigen kracht staat.

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.