Ga naar de inhoud

Noa Voerman

Noa Voerman

Mijn naam is Noa Voerman en ik ben 21 jaar oud. Ik geef hiphop les op maandag in Zwolle bij Dancing Devotion. Ik dans nu 10 jaar hiphop.

Mijn zus ging op dansen en dit leek mij ook heel leuk. Daarna hebben wij samen gedanst en ik ben hier uiteindelijk mee doorgegaan. Ik ben een paar keer een andere sport gaan doen, maar telkens miste ik het dansen en kwam ik erachter dat niks beter bij mij past, dan dansen!

Ik heb nu 10 jaar aan hiphop training gevolgd. Vorig jaar ben ik begonnen met balletlessen en ik heb ook streetdance, modern en zumba gevolgd. Dansles geven zag ik altijd als 1 van de doelen die ik had met dansen. Ik was dus ook ontzettend blij dat ik de kans kreeg om les te gaan geven. Ik heb dan ook niet getwijfeld en ik kon dit jaar meteen beginnen met lesgeven.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt tijdens trainingen en dat wij vooral veel plezier mogen hebben in het dansen. Ook denk ik dat wij in de lessen veel van elkaar kunnen leren. Je bent hier van harte welkom en wij gaan er een topjaar van maken!