Ga naar de inhoud

Sietske de Kievit

Mijn naam is Sietske de Kievit. Ik geef samen met Martine Kremer aanbiddingsdansles bij Dancing Devotion. Al op de basisschool ontdekte mijn moeder dat ik kon dansen, toen we een groepsdans moesten doen in een projectweek. Niet veel later, op mijn 14e, ging ik op dansen. Ik heb eerst een tijd hiphop gedaan en later modern.
 
Sinds 2017 heb ik mijn eigen bedrijfje Dansjewel. Hierin combineer ik dans en social work, in de vorm van lichaamswerk en danscoaching. Ik heb een tijd onder Next Move Sport een christelijke dansnetwerk in Nederland en in buitenland mogen bouwen. In die tijd heb ik een dans discipleship training school en een profetische dansschool gedaan van Youth with a Mission.
 
Ik heb geleerd mijn emoties te uiten door dans heen, naar anderen, naar God, naar mezelf. Ook in die volgorde. Toen ik het leerde uiten naar God ontstond er een nieuwe gebedstaal in mijn leven. Ik leerde dans te combineren met aanbidding, gebed en profetie en zie ernaar uit om dat opnieuw te mogen uitdelen aan mensen die daarnaar verlangen.