Ga naar de inhoud

Wouter de Goeij

Mijn naam is Wouter de Goeij en sinds zomer 2022 mag ik samen met Bram verder bouwen aan Dancing Devotion. Hier houd ik me vooral bezig met het ondersteunen van de docenten op facilitair en administratief vlak, zodat zij hun lessen goed kunnen geven.
 
Sinds 2014 ben ik werkzaam als cultureel ondernemer bij Grandesco Music, waar we op vergelijkbare manier jong en oud begeleiden in hun muzikale ontwikkeling. Deze ervaring gebruik ik graag om Dancing Devotion verder uit te bouwen tot een plek waar leerling en docent hun passie voor dansen kunnen laten groeien. 
 
Naast mijn werk bij Grandesco en Dancing Devotion speel ik piano in diverse samenstellingen. In 2012 heb ik de opleiding Docent Muziek afgerond aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.