Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Check ons lesrooster voor de actuele lesdagen en – tijden.

We geven op dit moment danslessen op 2 locaties:

  • Studio Dancing Devotion, Zwolle
    Grote Voort 10, 8041AM Zwolle
  • Prinsenhof, Hasselt
    Prinsenstraat 24, 8061 ZC Hasselt

Per locatie verschilt het aanbod. In het lesrooster is per locatie het actuele aanbod te vinden.

Het is belangrijk dat je kleding aandoet waar je goed in kunt dansen. Op de aanbodpagina’s vind je meer informatie over geschikte kleding.

Dancing Devotion is gesloten op feestdagen en in vakanties. Kijk voor een overzicht in het jaaroverzicht.

Vragen over je inschrijving

Je kan je inschrijven via het online inschrijfformulier.

Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met onze spelregels.

Vragen over betaling

Ja, je betaalt €15,- inschrijfkosten.

Betaling van de danslessen gaat via een doorlopende SEPA-machtiging. Bij het inschrijven dien je toestemming te geven voor deze machtiging. Het lesgeld wordt maandelijks afgeschreven.

* We werken samen met Stichting Meedoen. In sommige gevallen kunnen zij een deel of de gehele kosten van de muzieklessen voor hun rekening nemen. Klik hier om meer te lezen over Stichting Meedoen en of jij recht hebt op vergoeding.

Ja! Als je besluit extra lessen te volgen, krijg je 20% korting. Deze korting wordt berekend op de goedkoopste les(sen).

Het bedrag op je factuur is elke maand hetzelfde als je het hele seizoen bij ons danst. Het is 1/12 deel van het totale lesgeld voor het hele lesseizoen. Ook als je door vakanties of vrije dagen minder lessen ontvangt in een maand blijft je maandbedrag hetzelfde omdat het een gemiddeld bedrag is berekend over het totaal aantal lessen in het seizoen. 

Start je later in het seizoen? Dan wordt er gekeken naar het aantal lessen dat je nog ontvangt. In de 1e maand ontvang je een afwijkend maandbedrag waarin we je lesaantallen verrekenen en inschrijfkosten factureren. Vanaf jouw 2e maand ontvang je weer een factuur voor het standaard maandbedrag dat bij jouw les hoort. 
Ons administratieve seizoen loopt van 1 september t/m 31 augustus. Daarom ontvang je per seizoen (als je het hele seizoen ingeschreven staat) 12 facturen.
 
Voor je factuurbedrag hebben we het totaalbedrag berekend dat je voor al jouw lessen verschuldigd bent. Dit totaal bedrag hebben we gedeeld door het aantal termijnen t/m augustus. Het klopt dus dat je geen les ontvangt in augustus maar deze maand wel een factuur moet betalen.

Vragen over je uitschrijving

Je kan je abonnement opzeggen via het online uitschrijfformulier.

De lessen kunnen tussentijds worden opgezegd. Er geldt dan één maand opzegtermijn. Daarnaast brengen we 50% van het resterende jaarbedrag in rekening. Dit doen we om de kosten te kunnen dekken (docenten, huisvesting, overhead, administratie, etc.) en daarmee de continuïteit van de groepen te waarborgen.