Ga naar de inhoud

Werken bij Dancing Devotion

Wil jij werken bij de leukste dansschool van Zwolle? Check dan de openstaande vacatures hieronder. Geïnteresseerd in het geven van een andere les of staan er geen vacatures open? Je bent altijd vrij om een open sollicitatie te doen.

Dancing Devotion biedt een thuis aan elke danser.Dit doen we met het aanbieden van danslessen op onze eigen locatie. Daarnaast zijn we ook op basisscholen en in het voortgezet onderwijs stappen aan het zetten. Plezier staat bij ons voorop en kwaliteit moet daar aan bijdragen. Ons enthousiaste en jonge team van docenten en medewerkers zet zich in om onze leerlingen te zien groeien.

Van oorsprong zijn we een christelijke dansschool, maar noemen onszelf niet meer zo. Dit is nog wel te vinden in de waarden die we aanhouden, zoals een positieve sfeer neerzetten tijdens lessen en optredens met respect voor elkaar en ook in praktische dingen als kledingkeuze en muziek.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een docent voor ons oudste urban wedstrijdteam, leeftijd 17+.

De trainingen zijn iedere donderdagavond 19:30-21:30 in Zwolle. Het team doet elk jaar mee met de danswedstrijd Check it art en doet verschillende optredens zoals PEC Zwolle, Landstede Hammers (basketbal op nationaal niveau) en evenementen.

Wat vragen we?

  • Je bent gedreven om dansers te helpen groeien in hun ontwikkeling
  • Je hebt ervaring met het geven van urbandanslessen en eventueel het leiden van een wedstrijdteam
  • Nog studerend of een afgeronde opleiding in dans is een pré
  • Je bent sociaal en je kunt je goed inleven in de leerling zijn/haar interesse
  • Je bent flexibel en communicatief vaardig 

 

Wat bieden we?

Dancing Devotion is een dynamisch bedrijf met veel jonge medewerkers. Samen groeien staat bij ons centraal en dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij bieden je een gezellige werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen. We organiseren met regelmaat borrels (en bingo’s ;)) waar je het hele team kunt ontmoeten. 

Solliciteer nu 

Kun jij je vinden in bovenstaande tekst? Dan kan het maar zo zijn dat wij jou zoeken! Stuur jouw motivatie en CV in via dit formulier.Als wij denken dat je bij deze functie past, nodigen we je graag uit voor een goede kop koffie.

Sollicitatie

Sollicitatieformulier

Maximum file size: 67.11MB

Persoonsgegevens

Sollicitatie

Sollicitatieformulier

Maximum file size: 67.11MB

Persoonsgegevens

Sollicitatie

Sollicitatieformulier

Maximum file size: 67.11MB

Persoonsgegevens