Meteen naar de inhoud

Workshop Dancehall - 11 februari

Dans je heupen los op de vrolijke klanken uit het Caraïbische gebied tijdens de workshop Dancehall. De dancehall dansstijl dans je op een mix van ska-, reggae- en calypso- muziek en -dans. Deze dansworkshop is gegarandeerd een vrolijke noot!

Na een warming-up studeer je stapsgewijs choreografieën in en sluiten je af met een swingend optreden voor elkaar. Doe met deze uitbundige en energieke dansworkshop, je hebt geen ervaring nodig!

Praktische informatie👇

Datum: 11 februari 2023
Tijd: 10.30 – 12:00
Locatie: Danszaal Zwolle (Grote Voort 10, 8041AM Zwolle)
Docent: Perseverance 

Als je al lid bent van Dancing Devotion kost deze workshop slechts €5,-. Als je nog niet bij ons staat ingeschreven betaal je €10,-. Voor bestaande leden worden de kosten verwerkt in de maandelijkse factuur. Als je deze workshop los volgt kun je pinnen bij aanvang van de workshop. Meld je hieronder aan om mee te doen! 

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Open lesweek

Open lesweek Benieuwd of dansen iets is voor jou? Ontdek het tijdens onze open lesweek! Dit is het perfecte moment om kennis te maken met

Lees verder »

Kledingmarkt Dancing Devotion

Kledingmarkt Op 10 december 2022 organiseert Dancing Devotion een kledingmarkt. Tijdens deze kledingmarkt kun je verschillende kledingstukken kopen voor slechts €10,- per stuk! Het maakt dus

Lees verder »