Ga naar de inhoud

Workshop Dancehall - 11 februari

Dans je heupen los op de vrolijke klanken uit het Caraïbische gebied tijdens de workshop Dancehall. De dancehall dansstijl dans je op een mix van ska-, reggae- en calypso- muziek en -dans. Deze dansworkshop is gegarandeerd een vrolijke noot!

Na een warming-up studeer je stapsgewijs choreografieën in en sluiten je af met een swingend optreden voor elkaar. Doe met deze uitbundige en energieke dansworkshop, je hebt geen ervaring nodig!

Praktische informatie👇

Datum: 11 februari 2023
Tijd: 10.30 – 12:00
Locatie: Danszaal Zwolle (Grote Voort 10, 8041AM Zwolle)
Docent: Perseverance 

Als je al lid bent van Dancing Devotion kost deze workshop slechts €5,-. Als je nog niet bij ons staat ingeschreven betaal je €10,-.

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Open lesweek

Open lesweek Benieuwd of dansen iets is voor jou? Ontdek het tijdens onze open lesweek! Dit is het perfecte moment om kennis te maken met

Lees verder »

Nieuwjaarsactie

Schrijf je in januari 2014 in voor dansles en krijg de eerste les gratis!

Een mooi moment om die goede voornemens eens echt voort te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is je in te schrijven via de website, wij regelen de rest!

Gratis proefles doen?

Proeflesweek 11-15 december

Altijd al een keer een les bij ons willen proberen? Dan is dit je kans! 11 tot en met 15 december is er namelijk weer een proeflesweek.

Wil jij graag meedoen met een les hiphop, ballet of misschien wel een les Adult Dance Mix? Het kan allemaal! Meld je nu aan voor een proefles.