Meteen naar de inhoud

Workshop Vogue Dance

Strike your pose tijdens de workshop Feminine/Vogue!

Net als de modellen op de cover van de Vogue hun poses aannemen leren wij jullie hierin een dans te maken, namelijk vogueing. Leer om net als Madonna in het nummer “Vogue” te dansen met een flinke dosis lef! Dit is een dansworkshop waarbij het draait om performance. Jij staat in het middelpunt. Tijdens de workshop leer je een choreografie en leer je uitstraling en attitude hebben. Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze workshop. Het gaat om plezier en om nieuwe dingen uitproberen. 

Wil je leren om te groeien in uitstraling, strakheid, of gewoon lol hebben? Waar wacht je nog op? Strike a pose and let’s get to it!

Praktische informatie👇
Datum: 3 december
Tijd: 9.30 – 11:00
Locatie: Danszaal Zwolle (Grote Voort 10, 8041AM Zwolle)
Docent: Fleur Schekman

Als je al lid bent van Dancing Devotion kost deze workshop slechts €5,-. Als je nog niet bij ons staat ingeschreven betaal je €10,-. Voor bestaande leden worden de kosten verwerkt in de maandelijkse factuur. Als je deze workshop los volgt kun je pinnen bij aanvang van de workshop. Meld je hieronder aan om mee te doen! 

Deel dit nieuws

Dit al gezien?

Workshop Vogue Dance

Workshop Vogue Dance Strike your pose tijdens de workshop Feminine/Vogue! Net als de modellen op de cover van de Vogue hun poses aannemen leren wij

Lees verder »

Kledingmarkt Dancing Devotion

Kledingmarkt Op 10 december 2022 organiseert Dancing Devotion een kledingmarkt. Tijdens deze kledingmarkt kun je verschillende kledingstukken kopen voor slechts €10,- per stuk! Het maakt dus

Lees verder »